O profesoru

Osnovni podaci

Zovem se Velimir Marić. Rodjen sam 1973. godine. Oženjen sam i otac sam jednog deteta. Po zanimanju sam diplomirani mašinski inženjer.

Moje iskustvo

Posedujem iskustvo rada kao profesor u Gimnaziji i na Mašinskom Fakultetu kao Asistent. Aktivni sam član Mense. Privatne časove držim aktivno od 2006. godine, a fokusiran sam na Matematiku još iz doba kada sam studirao. Potpuno sam se posvetio držanju časova i to aktivno radim od 2013. godine. Iz dosadašnjeg iskustva slede činjenice da sam dosad imao preko 850 učenika i studenata i odavno premašio cifru od 10.000 održanih časova.

Časovi

Dolazak na kućnu adresu je stvar dogovora. Za sve dalje destinacije gde transport prevazilazi pola sata u jednom smeru toplo preporučujem on-line nastavu putem Skajpa, Viber-a itd.

Čas može trajati 45, 60 ili 90 minuta. Kod nas u Srbiji najčešća forma je u vidu tzv. dvočasa od 90 minuta a, za zemlje u zapadnoj Evropi, severnoj Americi i Australiji je najčešće po 60 minuta.

Koncept

Profesor matematike privatni časovi

Fond časova i nivo znanja koji posedujem pokriva sve nivoe obrazovanja. Moji učenici i studenti su sa mnom prošli kroz osnovnu preko srednje škole, upisali i završili fakultete a neki od njih su stigli i do usavršavanja nakon redovnih studija. Osim matematike držim časove i iz drugih predmeta, a o tome se možete informisati ili pročitati nešto korisno na mojoj drugoj internet lokaciji.

Pozovite, zakažite prvi čas i uverite se da Vam mogu biti od velike pomoći u sticanju znanja iz Matematike.