Časovi

Čаsovi Matematika Osnovna Škola se mogu vršiti pojedinаčno ili grupno. Odvijаju se u formi dvočаsа u trajanju od 90 minuta. Program je prilagodjen gradivu koji se radi u osnovnim školama.

Profesor matematike časovi matematika osnovna škola

Na prvom času predlažem da je najbolje upoznati se sa roditeljima kako bi oni bili upućeni u moj metod rada. Vrlo je neophodno da zajedno napravimo plan za budući angažman i definišemo dinamiku po kojoj bi se održavali Časovi Matematika Osnovna Škola.

Način rada

Insistiram na izradi domaćeg zadatka koji postavljam u cilju vežbanja predjenog gradiva, što podrazumeva oko pola sata individualnog rada posle održanog časa. Naime, smatram da je neophodno navesti učenika da samostalno radi na usvojenoj nastavnoj jedinici i stekne rutinu izrade domaćih zadataka. Potpuno pogrešan bio bi pristup svodjenja matematike na rad samo sa privatnim profesorom. Uspeh je zagarantovan kada se uspostavi rutina izbalansiranog rada samostalno i sa profesorom.

časovi matematike osnovna škola profesor matematike

Sebe vidim kao nekog ko je sposoban da animira i motiviše učenika da svakodnevno radi i da zavoli matematiku kao sredstvo za postizanje raznih ciljeva. Smatram da je važan zadatak profesora da se Matematika nauči na zanimljiv i lako razumljiv način. Časovi Matematika Osnovna Škola osim toga što su poučni, ujedno su i zabavni i nakon završetka učenik ima jasnu predstavu šta je naučio i kako to da primeni ubuduće.

Časovi Matematika Osnovna Škola

Novi Beogrаd – OŠ Drаgаn Lukić, OŠ Borislаv Pekić, OŠ Jovаn Sterijа Popović, OŠ Milаn Rаkić, OŠ 20. Oktobаr, OŠ Mlаdost, OŠ Brаnko Rаdičević, OŠ Ivаn Gundulić, OŠ Duško Rаdović, OŠ Lаzа Kostić, OŠ Rаtko Mitrović, OŠ Kneginjа Milicа, OŠ Mаrko Orešković, OŠ Đuro Strugаr i OŠ Rаdoje Domаnović;

Zemun – OŠ Svetozаr Miletić, OŠ Lаzаr Sаvаtić, OŠ Sutjeskа, OŠ Sonjа Mаrinković, OŠ Gornjа Vаroš,  OŠ Mаjkа Jugovićа, OŠ Petаr Kočić, OŠ Rаde Končаr i OŠ Gаvrilo Princip;

Stаri Grаd – OŠ Krаlj Petаr Prvi.

Ko je pravi profesor za vas

Ako razmatrate opcije za podučavanje iz matematike, to znači da vaše dete ima poteškoća sa razumevanjem nekih oblasti, samo želite da izoštrite detetove veštine ili želite da stekne privrženost prema matematici. Bez obzira na razlog za traženje profesora matematike, morate uzeti u obzir da li je vaš novi nastavnik iskusan i kvalifikovan pre nego što poverujete da će vam pomoći.

Mnogi ljudi očajnički traže pomoć kada deca dodju u škripac sa ocenama pa previde šta je prioritet kod odabira profesora.  Preko 300 osnovaca je moja najbolja reklama.

Informišite se o meni i onome što radim takodje i na mojoj drugoj internet lokaciji: