Matematika Fakultet

matematika fakultet

Preko 250 studenata sa ogromnim procentom uspešnosti u polaganju Matematike 

Kao bivši Asistent na Mašinskom Fakultetu imam veliko iskustvo u radu sa studentima.

Casovi (Matematika Fakultet) se odvijaju kao pojedinačni ili grupni. Pojedinačni casovi matematike su najbolje rešenje jer grupe nekima mogu da predstavljaju opterecenje prilikom raslojavanja znanja. Grupe treba praviti sa kolegama koje imaju približno isto znanje ili, bolje rečeno, slično neznanje iz oblasti koju treba savladati. Casovi (Matematika Fakultet) se izvode u mom odnosno vasem stanu ili ako imate neki bolji predlog na nekom mestu gde se može nesmetano u tišini uciti.

Tokom dugogodisnjeg rada sa studentima imao sam prilike da se uverim kako je neproduktivno odrzavanje nastave na javnim mestima. Veoma često držim časove studentima koji su prekinuli i posle izvesnog vremena se ponovo vratili na studije I sa svima njima imam jaku lepu I uspesnu saradnju.

Za sve one koji su u potrazi za laksom varijantom i potreban im je neko ko bi radio putem MMS-a, bubica, Facebook-a, ovom prilikom napominjem da nisam osoba koju traze. Ne pruzam usluge laznog predstavljanja i slicnih prevarnih radnji.

Oblasti koje uglavnom predajem kriju se iza naslova predmeta Matematika 1, Matematika 2, Matematika 3, Tehnička Matematika itd. Mogu vam pomoci ukoliko kuburite sa sledecim oblastima: Determinante, Matrice, Kompleksni brojevi, Sistemi lineranih jedačina sa i bez parametara, Ispitavanje toka Funkcije, granične vrednosti,  Vektori, Prava i Ravan i dr; Neodredjeni integrali, Odredjeni Integrali, Dvostruki integrali, Trostruki integrali, Površinski Integrali, Krivolinijski Integrali; Diferencijalne jednačine prvog i višeg reda; Statistika, Verovatnoća.

Casovi Matematika Fakultet koje sam držao u svom prethodnom radu su bili studentima sa:

  • Državnih fakulteta – Mаšinski, ETF, Ekonomski, Grаđevinski, Sаobrаćаjni, Rudаrsko-Geološki, PMF, Poljoprivredni, FON, Šumаrski;
  • Privatnih fakulteta – Megаtrend, Singidunum, Rаčunаrski fаkultet, Union;
  • Viših školа – Višа Poslovnа, Višа Mаšinskа Tаurunum, Višа Elektrotehničkа, Viša Gradjevinska