Osnovci

Časovi matematike za osnovce

Časovi matematike za osnovce su mogući pojedinаčno ili grupno. Odvijаju se u formi dvočаsа u trajanju od 90 ili 60 minuta. Program je prilagodjen gradivu koji se radi u osnovnim školama. Rad sa učenicima je interaktivan i velika pažnja se posvećuje domaćim zadacima.

Časovi matematike za osnovce i potrebna dinamika

Svim roditeljima osnovaca i srednjoškolaca:

Odbijanje rada matematike nije vaš poraz. To nije vaš nemar prema sopstvenoj deci.

Na prvom času predlažem da je najbolje upoznati se sa roditeljima kako bi oni bili upućeni u moj metod rada. Vrlo je neophodno da zajedno napravimo plan za budući angažman i definišemo dinamiku po kojoj bi se održavali časovi matematika osnovna škola.

časovi matematike za osnovce
časovi matematike za osnovce

Osnovci osim mene na raspolaganju imaju moju saradnicu. Online nastava koju mi izvodimo je interaktivna i daje mogućnost uštede vremana. Uz korišćenje kamere i online table časovi su podjednako efikasni kao uživo. Naši učenici su neki iz dole navedenih škola.

Časovi matematike za osnovce na naš način

Insistiram na izradi domaćeg zadatka koji postavljam u cilju vežbanja predjenog gradiva, što podrazumeva oko pola sata individualnog rada posle održanog časa. Naime, smatram da je neophodno navesti učenika da samostalno radi na usvojenoj nastavnoj jedinici i stekne rutinu izrade domaćih zadataka. Potpuno pogrešan bio bi pristup svodjenja matematike na rad samo sa privatnim profesorom. Uspeh je zagarantovan kada se uspostavi rutina izbalansiranog rada samostalno i sa profesorom.

Domaći zadaci

creative-thinking-icon

Kreativno razmišljanje

Mentalna gimnastika

computer-literacy-icon

Kompjuterska pismenost

Detaljnije o profesoru
časovi matematike za osnovce

Ako se pitate da li su online časovi matematike pametan izbor, pozovite da se konsultujete. Metod vežbanja matematike koji koristimo moja saradnica i je uključuje rad na online tabli. Učenici vole nove tehnologije i veoma brzo se prilagodjavaju. Interaktivan rad na zajedničkoj podlozi omogućava nam da rešavamo zadatke zajedno kao da smo u istoj prostoriji. Na ovaj način se štedi vreme, poštuju se epidemiološke mere i uživa se u komforu svoga doma.

Više od 13.000 puta ocenjivan 5

Kontakt - Časovi matematike

Ocenjen 5/5 od više od 13.000 mojih učenika,

a to su osnovci, srednjoškolaci i studenti