Osnovci

Časovi matematike za osnovce

Časovi matematike za osnovce su mogući pojedinаčno ili grupno. Odvijаju se u formi dvočаsа u trajanju od 90 ili 60 minuta. Program je prilagodjen gradivu koji se radi u osnovnim školama. Rad sa učenicima je interaktivan i velika pažnja se posvećuje domaćim zadacima.

Pristup i dinamika

Svim roditeljima osnovaca i srednjoškolaca:

Odbijanje rada matematike nije vaš poraz. To nije vaš nemar prema sopstvenoj deci.

Na prvom času predlažem da je najbolje upoznati se sa roditeljima kako bi oni bili upućeni u moj metod rada. Vrlo je neophodno da zajedno napravimo plan za budući angažman i definišemo dinamiku po kojoj bi se održavali časovi matematika osnovna škola.

Moji saradnici, zajedno sa mnom, rade sa učenicima osnovnih škola. Online nastava koju mi izvodimo je interaktivna i daje mogućnost uštede vremana. Uz korišćenje kamere i online table časovi su podjednako efikasni kao uživo. Naši učenici su neki iz dole navedenih škola.

Osnovni principi u radu sa učenicima

Insistiram na izradi domaćeg zadatka koji postavljam u cilju vežbanja predjenog gradiva, što podrazumeva oko pola sata individualnog rada posle održanog časa. Naime, smatram da je neophodno navesti učenika da samostalno radi na usvojenoj nastavnoj jedinici i stekne rutinu izrade domaćih zadataka. Potpuno pogrešan bio bi pristup svodjenja matematike na rad samo sa privatnim profesorom. Uspeh je zagarantovan kada se uspostavi rutina izbalansiranog rada samostalno i sa profesorom.

Domaći zadaci

creative-thinking-icon

Kreativno razmišljanje

Mentalna gimnastika

computer-literacy-icon

Kompjuterska pismenost

Detaljnije o profesoru
Kontakt - Časovi matematike

Ako se pitate da li su online časovi matematike pametan izbor, pozovite da se konsultujete. Moj metod vežbanja matematike uključuje rad na online tabli. Učenici vole nove tehnologije i veoma brzo se prilagodjavaju. Interaktivan rad na zajedničkoj podlozi omogućava nam da rešavamo zadatke zajedno kao da smo u istoj prostoriji. Na ovaj način se štedi vreme, poštuju se epidemiološke mere i uživa se u komforu svoga doma.

Više od 13.000 puta ocenjivan 5

Kontakt - Časovi matematike

Ocenjen 5/5 od više od 13.000 mojih učenika,

a to su osnovci, srednjoškolaci i studenti